cine1474

ACN

Darren Aronofsky torna als cinemes amb 'Madre!'

Ricardo Darín és el president argentí a 'La cordillera' i 'La llamada', amb participació de TV3, arriba a la gran pantalla

El director de films tant importants com 'Requiem por un sueño', 'Cisne negro' o 'Pi, fe en el caos', Darren Aronofsky, torna als cinemes amb la seva nova pel·lícula 'Madre!' protagonitzada per Jennifer Lawrence i Javier Bardem, una cinta que es mou entre el thriller, el drama i el terror. El film va generar controvèrsia al seu passi al Festival de cinema de Venècia ja que va aixecar tan xiulets com aplaudiments. Un dels altres films destacats d'aquest divendres és 'La cordillera' que té com a protagonista Ricardo Darín, qui es posa a la pell d'un president argentí. També s'estrena el musical 'La llamada', dirigida per Javier Ambrossi i Javier Calvo, que compta amb participació de TV3.

Un poeta en ple bloqueig creatiu (Javier Bardem) i la seva jove esposa (Jennifer Lawrence), viuen tranquil·lament a la casa que estan rehabilitant al mig de la naturalesa. Ells són els protagonistes del nou film d'Aronofsky. La seva vida canvia totalment quan dos estranys (Ed Harris i Michelle Pffeifer) els visiten d'imprevist. De fet, poc a poc el comportament del marit va sent cada vegada més estrany i ella es va estressant, mentre intenta fer fora a tothom de la seva casa. 

'La cordillera'

Dirigida per Santiago Mitre i protagonitzada per Ricardo Darín, 'La cordillera' es va presentar al Festival de Cannes i s'ha projectat al Festival de Sant Sebastià. 'La Cordillera' té com a context una reunió de presidents llatinoamericans a Xile, on es defineixen les estratègies i aliances geopolítiques de la regió. Hernán Blanco, el president argentí, viu un drama polític i familiar que el farà enfrontar-se als seus propis dimonis, i haurà de prendre dues decisions que podrien canviar el curs de la seva vida en l'ordre públic i privat: per un costat, una complicada situació emocional amb la seva filla, i per altra, la decisió política més important de la seva carrera. 

'La llamada'

'La llamada' és l'adaptació cinematogràfica d'un musical que ha tingut un gran èxit, està escrita i dirigida per Javier Ambrossi i Javier Calvo i protagonitzada per Macarena García, Anna Castillo, Belén Cuesta, Gracia Olayo i Richard Collins-Moore. És una producció d'Apache Films, Sábado Películas i Lo hacemos y ya vemos AIE amb la participació de RTVE i TV3. 

'La llamada' es produeix a Segovia al campament cristià La Brújula. Bernarda és una monja que vol salvar el campament amb la seva cançó 'Viviremos firmes en la fe'. La germana Milagros, una jove amb dubtes sobre la seva vocació, recorda amb nostàlgia que li agradava molt el grup Presuntos Implicados. María i Susana són dues adolescents castigades per escapar-se a un concert i tenen un grup que s'anomena Suma Latina. 

'Gats', en català

En Rudolf es perd del seu amo i arriba a Tokio dalt d'un camió. Ell és el protagonista de la pel·lícula japonesa d'animació 'Gats' de Mikinori Sakakibara i Kunihiko Yuyama, que s'estrena a Catalunya doblada en català, en alguns casos, i subtitulada en català, en altres. A la ciutat coneix un gat autoritari que és el cap d'una comunitat de gats rodamons. Rudolf comença una nova vida amb tota aquesta colla de felins. 

'Operación Concha'

Jordi Mollà i Karra Elejalde són els protagonistes de la pel·lícula 'Operación Concha', una comèdia en la qual també hi actuen Unax Ugalde, Ramón Agirre, Bárbara Goenaga, Alosian Vivancos i les actrius mexicanes Mara Escalante i Bárbara Mori. Marcos Ruiz de Aldazábal (Karra Elejalde), un empresari sense escrúpols, lidera una productora de cinema que ha caigut en bancarrota. Desesperat i sense diners, Marcos i el seu equip realitzen un pla per a enganyar a una inversora milionària amb un doble del prestigiós actor Ray Silvela (Jordi Mollà), qui ha rebutjat treballar a la seva pel·lícula. 

'Converso'

Arriba a la gran pantalla el documental 'Converso' dirigit per David Arratibel. En aquesta cinta, el director relata el procés de conversió al catolicisme de la seva pròpia família. El documental es va poder veure al festival D'A i va obtenir la Biznaga de Plata com a millor director de documental a Màlaga i el Premi del públic a Punto de vista.

Etiquetes: