Un partit del CN Mataró. Foto: R. Gallofré

L’Assolim CN Mataró comença la lliga amb victòria

L’equip de Dani Ballart guanya el primer duel de la Divisió d’Honor a la piscina del Canoe (11-15)

L’equip femení del CN Mataró s’ha estrenat a la lliga d’aquesta temporada amb una victòria a domicili. Les vigents campiones de la Divisió d’Honor han guanyat a la piscina del carrer Pez Volador de Madrid, seu del Real Canoe. Dani Ballart té a les seves mans una plantilla que ha canviat bastant de fisonomia i, per tant, l’equip necessitarà temps per començar a rutllar. Mentrestant, la primera victòria ja és al sarró. El CN Mataró l’ha hagut de suar de valent.

Les mataronines han fet els primers dos gols del partit, però de seguida ha quedat clar que el Canoe plantaria cara. El conjunt madrileny ha reaccionat empatant a dos i aguantava la igualada al final del primer període (3-3). Idèntic parcial s’ha vist durant el segon quart. Un altre 3 a 3 que deixava el partit equilibrat de cara a la segona meitat (6-6). El Mataró, tot i anar sempre per davant en el marcador, no es podia desempallegar del rival. Això passaria durant el tercer parcial.

Fermes en defensa, i amb gran fluïdesa ofensiva, les mataronines han deixat el duel decidit just abans del quart definitiu. El 2-7 del tercer període ja dictava una diferència massa gran entre un i altre equip. El Canoe s’ha adjudicat l’últim parcial (3-2), però ja estava tot decidit (11-15).

La italiana Silvia Avegno, una de les estrangeres que continua de la temporada passada, ha sigut la màxima golejadora del CN Mataró amb cinc gols. En l’apartat ofensiu també ha destacat una de les noves incorporacions, Morgan McDowall. La neozelandesa, màxima golejadora de l’últim Mundial, s’ha estrenat a la lliga fent tres gols. Un menys se n’han apuntat Mireia Guiral i Queralt Bertran.

L’Assolim CN Mataró jugarà el segon partit de lliga aquest dimecres que ve. Serà a la piscina del Catalunya, que ha començat la lliga amb derrota a Terrassa.