Un partit del Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró destitueix l’entrenador però torna a perdre

Ja sense Mario López a la banqueta, els groc-i-negres cauen a Taradell (2-1)

El Club Esportiu Mataró va destituir l’entrenador del primer equip, Mario López, i el seu cos tècnic abans del partit que aquest cap de setmana havia de jugar a Taradell. L’equip havia començat la lliga amb un empat i tres derrotes, incapaç encara de marcar el seu primer gol. La junta directiva, impacient, ha optat per un canvi a la banqueta. De moment, i tot esperant l’arribada del nou entrenador, la victòria encara es resisteix. Repassem el partit del CE Mataró i la resta de la jornada amb protagonisme per als equips de la capital del Maresme.

Futbol

• Taradell 2-1 CE Mataró

Oriol Vila i Joan Canó, en qüestió d’un parell de minuts (29’ i 31’), van fer els gols del conjunt de casa. El Mataró va escurçar diferències en el 89’, però ja era massa tard. L’equip groc-i-negre és cuer de Segona Catalana amb només un punt.

• CE Mataró 3-2 La Roca Penya Blanc Blava

Remuntada boja de les mataronines, que van haver de superar el 0-1 inicial i l’1-2, marcat en el minut 83. En el 85’ empatava Paula Aguilera (2-2) i el 89’, Anna Castejón feia el gol de la victòria local.

Waterpolo

• Assolim CN Mataró 5-10 Sant Andreu

Derrota clara de les mataronines a la final de la Supercopa d’Espanya.

• Canoe 10-14 SolarTradex CN Mataró

L’equip de la capital del Maresme va anar sempre per davant en el marcador i va controlar tots els intents de reacció del conjunt madrileny. Marc Rodríguez, que va fer tres gols, va ser el màxim golejador de l’equip del CNM.

Bàsquet

• Homs UE Mataró 66-87 Bisbal Bàsquet

El 10-26 del primer quart va marcar el partit. Massa tous en defensa, els mataronins ja van quedar endarrerits en el marcador. Millor en el tir exterior (40% a 29% d’encert) i també en els tirs de dos (58% a 32%), l’equip visitant va acabar guanyant amb autoritat.

• Talenom Boet 67-71 RomaKuruma UE Mataró

Victòria de la UEM en el primer derbi mataroní de la temporada a la Lliga Femenina 2. Al descans, el RomaKuruma guanyava de 20 (26-46). La reacció del Boet a la segona meitat (parcial de 28 a 12 en el tercer quart) va fer que el final del partit fos realment emocionant. Blanca Chasco, amb 20 punts i 10 rebots des de la banqueta, va ser la millor jugadora del partit.

• Mataró Parc Boet 88-79 JAC Sants

Primer partit a casa i primera victòria de la temporada. El Boet va ser millor a partir del segon quart, va controlar el rebot i va fregar el 50% d’encert en triples (10/21).

Hoquei patins

• Igualada 1-5 CH Mataró

Victòria contundent del CH Mataró en el primer partit de lliga a l’OK Plata. Marc Puigvert va fer dos gols. Oriol Lladó, Guillem Carbonell i Guillem Belarte també van veure porteria.

Handbol

• AB Investments Joventut Mataró 25-25 Sant Vicenç

El Joventut continua a mitja taula, setè de catorze equips, amb dues victòries, dos empats i una derrota en aquestes primeres cinc jornades de lliga. Contra el Sant Vicenç, el Joventut va sumar un punt gràcies a una bona segona part i, sobretot, als 16 gols d’una imparable Ona Muñoz.

• AB Investments Joventut Mataró 33-34 Polinyà

L’equip de casa va millorar a la segona meitat, però no va poder frenar a Adrián Hernández, que amb 11 gols va liderar la victòria de l’equip del Vallès Occidental.

Futbol sala

• Illes Balears Palma 2-3 Futsal Marlex Mataró

Cinquena victòria seguida del conjunt de Mataró, que segueix ben amunt a la classificació.

• Almacelles 0-7 Futsal Rams 23 Mataró

Golejada sense pietat del Futsal. Geraldine Gama en va fer tres. També van marcar Leyre Méndez, Laura Borges en dues ocasions i María Espinar.

Hoquei herba

• Iluro HC 1-3 Sant Cugat

L’Iluro segueix cuer de la Divisió d’Honor B Masculina amb només un punt en set jornades.

• Iluro HC 3-1 Rimas

Julieta Muñoz, Aina Moya i Marta Galindo, golejadores de l’Iluro en aquesta victòria a casa.