Partit de lliga del CE Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró empata a Vic i altres partits de Segona Catalana

El conjunt groc-i-negre suma el primer punt però encara no veu porteria (0-0)

Després de la dolorosa derrota inicial, 0-3 a casa contra el Molletense, el CE Mataró ha aprofitat la segona jornada de lliga per sumar el primer punt de la temporada. El conjunt de la capital del Maresme va arrencar un empat a zero al camp del Vic Riuprimer, que a la primera jornada s’havia imposat a Cardedeu amb un clar 0 a 2.

L’equip que entrena Mario López va recuperar l’estabilitat defensiva però, en canvi, segueix sense fer cap gol després de les dues primeres jornades del campionat. La idea de joc de l’equip, dominant amb pilota i clarament proactiva, necessita temps per acabar d’establir-se de manera coherent i sòlida.

Cap derrota maresmenca

La segona jornada al grup 2 de la Segona Divisió Catalana ha sigut ben positiva per als equips del Maresme. En total, 3 victòries i 2 empats:

• Parets 1-2 Masnou

Miguel va fer el primer gol del partit en els primers minuts de la segona part. Els locals s’avançaven en el marcador, però el Masnou ho va seguir intentant. Gabriel Salerno empatava poc després (56’) i Pol Campderrich, que ja havia marcat en la primera jornada, feia el gol de la victòria maresmenca a tres minuts del final.

• Lloreda 2-3 Premià

Encara més espectacular va ser la remuntada del Premià, que perdia per 2 a 0 quan només s’havien jugat 18 minuts de partit. Ja a la segona part, Enrique Amador retallava diferències amb el 2-1 (52’). La traca final va arribar del 82’ al 89’, quan el Premià seria capaç de capgirar el partit amb gols de Matías del Gesso i Amador una altra vegada.

• Cabrils 4-2 Taradell

La tercera remuntada maresmenca de la jornada, aquesta vegada protagonitzada pel Cabrils a casa. Oriol Vila avançava els visitants en el minut 2 de partit. Just abans del descans, Òscar Gironés feia l’empat a un. Pampliega, Gironés novament i Llaras, es van encarregar del 2-1, 3-1 i 4-1 respectivament. Al final, el segon gol de Vila pel Taradell va servir de ben poca cosa.

• Cirera 1-1 Canyelles

Pau Sánchez va fer el gol del Cirera en el minut 9, però el conjunt de Mataró va deixar escapar el triomf encaixant a onze minuts del 90. Iker Navarro va fer el gol que donava un punt a l’equip de Barcelona.