Un partit del Joventut. Foto: R.Gallofré

Derrota de l’AB Investments Joventut a la Divisió d’Honor Plata Femenina

El conjunt de la capital del Maresme va caure a casa amb el Sant Joan Despí (23-35)

L’equip femení del Joventut Handbol Mataró, aquesta temporada AB Investments per qüestions de patrocini, ha començat la lliga de la Divisió d’Honor Plata amb un empat i una derrota. Aquesta va arribar en partit de la segona jornada, que el conjunt de la capital del Maresme va jugar a casa davant el Sant Joan Despí. L’equip visitant va ser superior i es va acabar emportant els punts en joc.

El resultat final, dotze gols de diferència a favor del Sant Joan Despí, és contundent i concloent. De totes maneres, el Joventut no va perdre el fil del partit fins ben entrada la segona part. Al descans, l’equip de casa només perdia de dos (14-16).

El Sant Joan Despí, liderat per Helena Sancho, autora de 8 gols, va incrementar el seu rendiment en atac durant la segona meitat. El Joventut, en canvi, va començar a tenir problemes evidents per trobar porteria. L’equip de Mataró només va fer cinc gols en els primers quinze minuts de la represa. La diferència cada cop es va anar eixamplant més i al final va ser insalvable (23-35).

El masculí també perd

El sènior de l’entitat mataronina també va caure en partit de la segona jornada de la Lliga Catalana Or. En aquest cas, el conjunt entrenat per Xavi Álvarez, també va veure com el Sant Boi imposava el seu potencial en atac. En aquest sentit, la diferència també va ser notable (36-22). L’equip del Llobregat va començar molt fort (6-1 de parcial en deu minuts) i va mantenir el to durant tot el partit. Liderats per Jan Morales, autor d’11 gols, els de Sant Boi van ser molt superiors.

El partit corresponia a la segona jornada però, en tot cas, era l’estrena del Mataró. La lliga és de disset equips i a cada jornada sempre n’hi ha un que descansa. Va ser el cas del Joventut el cap de setmana anterior. Ara, els mataronins intentaran sumar els seus primers punts en el proper duel, a domicili contra el Banyoles.