Un partit del CE Mataró. Foto: R.Gallofré

Derrota a casa del CE Mataró i altres partits de Segona Catalana

L’equip groc-i-negre continua sense guanyar i sense marcar (0-1)

El CE Mataró necessitarà temps per conjuntar una plantilla totalment nova i perquè el cos tècnic, liderat per Mario López, pugui transmetre als futbolistes la manera de jugar. Després de tres jornades de lliga, els resultats encara no arriben. La situació sembla totalment lògica tenint en compte el context i, de fet, el mateix entrenador mataroní es donava un marge de vuit jornades per veure cap a on anirien els trets. De totes maneres, és notable la falta de gol que de moment pateix l’equip. Tres partits, zero gols a favor. Després de caure a casa en l’estrena a la lliga davant el Molletense (0-3), el Mataró va empatar a Vic (0-0). Aquest diumenge, el conjunt groc-i-negre ha caigut amb l’Ametlla (0-1).

L’equip visitant ha sabut resistir i fer-se fort per protegir la seva porteria. Quan semblava que el 0-0 tornaria a ser el resultat del Mataró per segona setmana consecutiva, Alexandre Montesinos ha fet el gol de l’Ametlla en el minut 88.

El Cabrils guanya el duel del Maresme

Els altres equips de la comarca que juguen al grup 2 de la Segona Divisió Catalana han tingut sort diferent. Repassem els seus partits:

• Cabrils 1-0 Cirera

Un solitari gol de Guillem Llaras (77’) va ser suficient per deixar els tres punts a casa en aquest duel comarcal.

• Premià 3-3 Parets

Raúl ha avançat els visitants en el minut 10, però El Maymouni i Balibrea capgiraven el marcador encara abans de la mitja hora. Del Cura ha fet l’empat, 2-2, abans del descans (39’). A la segona part s’ha tornat a avançar el Premià amb gol de Touray (49’), però els locals no han sabut protegir la victòria i han encaixat l’empat en el minut 79, obra de Rodríguez.

• Masnou 1-3 Martorelles

El gol inicial de Gabriel Salerno (14’) no ha servit de res perquè el Martorelles n’ha fet tres posteriorment. Sis minuts després d’encaixar, el conjunt visitant ja guanyava gràcies a les dianes de Martín i Dani. En el tram final, Coronel ha sentenciat amb l’1-3.