Malgrat competir a casa, aquest diumenge passat els equips masculí i femení del Laietània no han aconseguit pujar al podi com ho van fer l'any anterior, però cal qualificar la seva actuació com a molt meritòria. La presència del F.C. Barcelona, que ha demostrat que aquesta no és la seva lliga i ha apallissat a la resta de rivals en les dos categories, feia que, pràcticament, la resta d'equips competissin només pel subcampionat.
Al matí, l'ISS-L'Hospitalet ha vençut sobre la resta, excepte el Barça, és clar, amb més autoritat que els dos anys anteriors, en que aprofitant l'absència blaugrana havia assolit el títol. La tercera plaça ha estat molt oberta i el CAL ha optat a ella fins les darreres proves. Finalment, l'Andorra ha pujat al podi per només 3 punts respecte a un Sabadell que ha pagat molt cara l'absència de la seva estrella Miguel Quesada. El Laietània s'ha quedat a 8 puntets del bronze, tot i que només n'ha tret 12 i mig al setè classificat, el Vic. Així, no s'ha pogut reeditar el subcampionat de l'any passat però per tercer any consecutiu l'equip de Mataró es classifica pel Campionat de Catalunya de Clubs, en que hi participen els vuit millors equips catalans (inclosos els que estan a lligues estatals).
El CAL masculí ha omplert totes les proves i ha obtingut les millors puntuacions en la marxa i els salts horitzontals, que es veien contrarestades per un rendiment baix en velocitat i mig fons (8 places entre els 3 darrers) i l'únic zero, en el 4x100, degut a una desqualificació. A nivell individual, només Oriol Soler (marxa), Jordi Vallès (alçada) i Gerard Puig (triple) han aconseguit ser tercers.
Per la tarda, a part del passeig del Barça, l'A.A. Catalunya B aconseguia fàcilment el subcampionat. El CAL ha estat la major part de la jornada en tercera posició però finalment l'Igualada ha estat qui s'ha endut el bronze. Les laietanenques han acusat el fet de tenir una plantilla curta i molt jove, que ha obligat a doblar prova a gairebé totes les atletes, a més de presentar només una atleta en marxa i obstacles. Hi ha hagut prou regularitat en totes les proves, destacant negativament només els 2 darrers llocs en la prova d'alçada, disputada per atletes no especialistes d'aquest concurs. En 5 ocasions s'ha quedat entre les 3 últimes classificades però en 7 s'ha quedat entre les 3 primeres. Mari Carmen González és la que més punts ha aportat a l'equip, guanyant els 400 metres llisos amb marca personal (5811, cinquena millor marca comarcal de sempre), i quedant tercera en els 800 metres només mitja hora després. L'altra victòria del CAL ha estat per Judith Llavero, que ha tornat a batre el rècord comarcal d'obstacles amb 11'2541, segona marca catalana júnior de sempre. Meritxell Filbà ha estat segona en pes, just per darrera de la flamant recordwoman catalana Irache Quintanal. Clara Remacha ha estat tercera en 200, i a més ha fet un gran llançament de javelina, millorant per més de 7 metres el seu rècord comarcal juvenil, de fet ara també rècord júnior i promesa, amb 36.60, només superada a les llistes comarcals de sempre per Dori Apolo. Maria Ferrés en marxa i Bea Indurain en 100 han aconseguit la resta de posicions d'honor.
L'estadi presentava una entrada excel·lent, entre els acompanyants i atletes dels clubs, i la nombrosa afició que ha pogut veure de prop medallistes europeus (Jackson Quiñonez, guanyador dels 110 tanques amb 1395), recordistes estatals (Moisés Campeny, que ha fet rècord de l'estadi en martell amb 67.25) o catalans (Jordi Mayoral en 100 i 200, Irache Quintanal en pes i disc, Anna Pinero en perxa) i una munió d'atletes internacionals i/o medallistes en campionats estatals. A més, l'equip de 4x100 del Barça (Aljarilla-Puigtió-Ramos-Díez) ha fet rècord de l'estadi amb 4291, el mateix que l'igualadina Èlia Pascual en javelina (47.64).