Un partit del Mataró. Foto: R.Gallofré

Nova derrota del CE Mataró i altres partits de la jornada

El conjunt groc-i-negre torna a quedar-se sense marcar i perd a Cardedeu (2-0)

No hi ha manera. Quatre jornades de lliga, quatre partits sense veure porteria. Així, evidentment, és impossible guanyar. El balanç del CE Mataró és d’un empat i tres derrotes, l’última aquest diumenge al camp del Cardedeu. L’equip de la capital del Maresme és cuer del grup 2 de la Segona Divisió Catalana.

Futbol

• Cardedeu 2-0 CE Mataró

Stuppia i Danjo van fer, a la segona part, els gols que deixaven els punts a Cardedeu. El Mataró, inoperant en atac, encara no ha pogut fer el seu primer gol a la lliga. Després de quatre jornades, els groc-i-negres segueixen sense conèixer la victòria.

• Llerona 0-3 CE Mataró

Dos gols de Malena Martínez i un altre en pròpia porteria del Llerona van significar una còmoda victòria del Mataró a domicili. Les mataronines són setenes a la lliga de Preferent.

Waterpolo

• Canoe 11-15 Assolim CN Mataró

L’equip de Dani Ballart comença la lliga amb victòria.

• SolarTradex CN Mataró 9-17 Atlètic Barceloneta

El conjunt mariner va anar sempre per davant en el marcador, tret d’un empat a dos momentani, i va imposar la seva superioritat amb gran varietat de recursos ofensius. El Mataró ha jugat dos partits de lliga i n’ha guanyat un.

Bàsquet

• Llíria 89-54 Homs UE Mataró

Els locals van sortir fortíssims i ja d’entrada van firmar un parcial de 32 a 13. El Llíria també va guanyar la resta de períodes, però amb diferències no tan exagerades. L’Homs queda amb un balanç equilibrat: una victòria i una derrota.

• RomaKuruma UE Mataró 62-54 Cortegada

Primera victòria aquesta temporada de la UEM, que va ser més constant que el seu rival gallec.

• Valls 84-77 Mataró Parc Boet

Derrota del conjunt de la capital del Maresme en el primer partit de la temporada a la Tercera FEB (antiga EBA). El Boet va ser millor durant la primera meitat (38-50), però va sucumbir a la segona. Antonio Ruiz, 17 punts i 8 rebots, va ser el jugador taronja més ben valorat.

• Ibaizabal 62-66 Talenom Boet Mataró

El 19-27 del primer quart va marcar tendència i el Boet va sufocar tots els intents de reacció local. Va destacar el partit de Queralt Coll (13 punts i 10 rebots). L’equip de Mataró ha guanyat els dos partits de lliga jugats fins ara.

Handbol

• Gavà 30-37 AB Investments Joventut Mataró

Exhibició ofensiva del Joventut a Gavà. Liderades per Marina Tomàs (9 gols) i Berta Vives (7), les mataronines van assolir una dinàmica ofensiva impossible d’igualar pel seu rival. El conjunt de Mataró és setè amb cinc punts.

• La Garriga 26-29 AB Investments Joventut Mataró

Victòria treballada del conjunt que entrena Xavi Álvarez. El partit va ser molt igualat, però els de Mataró van saber jugar millors els minuts decisius. Pol Marín va ser el màxim golejador del partit amb 6 gols.

• Futbol sala

Futsal Marlex Mataró 5-0 Ripollet

Golejada plàcida del Futsal amb gols de Marc Ponce (2), Biel Martí, Bernat Pastor i Albert Izquierdo. Els de Mataró són al capdavant de la taula amb els mateixos dotze punts que Manresa i Cerdanyola del Vallès.

• Hoquei herba

Iluro HC 0-1 Vallès Esportiu

Nova derrota a casa dels mataronins, que ara mateix tanquen el seu grup de la Divisió d’Honor B amb només un punt en sis jornades.