El RomaKuruma guanya el seu partit a casa | Foto: Max Noè

Triomf a casa del RomaKuruma UE Mataró

El conjunt de la capital del Maresme suma davant el Cortegada la primera victòria del curs (62-54)

Primer partit a casa, primera victòria del RomaKuruma UE Mataró a la LF2. D’aquesta manera, el conjunt de la capital del Maresme es refà de la derrota a Valladolid, per només dos punts de diferència, en la jornada inaugural del campionat de lliga. El partit d’aquesta segona jornada, disputat al Mora, ha destacat per la igualtat i el poc encert de tots dos equips en algunes facetes importants, però les mataronines s’han mostrat més sòlides per deixar el triomf a casa.

El primer quart ha sigut pel conjunt d’Ourense (15-19). A partir del segon període, l’equip local ha ajustat la defensa i ha començat a complicar les coses al Cortegada. Les visitants s’han quedat amb només 9 punts. A l’altra banda de la pista tampoc s’ha vist una exhibició ofensiva, però els 14 punts de la UEM han servit per equilibrar el marcador al descans (29-28).

El RomaKuruma UE Mataró ha sortit fort a la segona meitat i, durant el tercer quart, ha viscut els seus moments de més inspiració en atac. Les de Mataró han sumat 20 punts durant el parcial, mentre que el conjunt gallec només n’ha pogut anotador 13. Aquesta escletxa al final del període resultaria definitiva. L’empat del darrer quart, 13-13, feia impossible la remuntada gallega (62-54).

El Mataró no ha sigut millor ni en la lluita pel rebot (38 a 47) ni en triples (17% a 41% d’encert), però en canvi ha seleccionat molt millor els seus tirs de dos (21/55 a 11/38) i també ha sigut capaç de generar més producció ofensiva. Segurament perquè ha gestionat de manera més acurada la pilota (només 5 pèrdues per 14 del rival).

En el capítol individual ha destacat el partit de Blanca Chasco, que sortint des de la banqueta ha aportat 21 punts i 8 rebots a la victòria del seu equip.