Imatge promocional de l'actor i cantant d'origen italià

V. B.

La sorpresa musical d’un gran actor còmic

El popular Bruno Oro presenta ‘Napoli', un recorregut per la tradició musical italiana, en exclusiva a la sala Clap

Poca gent no coneix el seu rostre a primera vista. És Bruno Oro, el ja mític “Acebes” del Polònia, entre molts altres personatges del sarcàstic programa de Televisió de Catalunya. Ara se’l pot veure a la petita pantalla cada diumenge al programa d’humor Vinagre, protagonitzant gags juntament amb Clara Segura. La seva carrera com a actor és tan extensa com mediàtica, amb papers a El Cor de la Ciutat i a obres de teatre com Arcàdia, estrenada al Teatre Nacional, o Little Ashes, que representarà a Madrid a partir del proper mes de gener. Participa al programa El Matí de Catalunya Ràdio i a Minoria Absoluta, de RAC 1.

En resum, la seva vis còmica cada dia té més projecció. Però Bruno Oro té una faceta fins fa poc ben desconeguda, però que ja comença a despuntar: la musical. Oro acaba de publicar el seu primer disc, cantat en italià (la seva llengua paterna) i que porta per títol ‘Napoli’. L’actor i cantant presentarà el repertori del disc en “preestrena” aquest dissabte, dia 22, a la Sala Clap. Serà una de les primeres ocasions per poder escoltar en viu les cançons, una setmana abans de la presentació oficial que tindrà lloc al solemne Auditori de Barcelona.

De mare catalana i pare napolità, Oro s’ha decidit a enregistrar el seu primer àlbum en català perquè, segons ha dit ell mateix, no s’atreveix a fer-ho en català o castellà. Napoli mostra influències clares com Paolo Conte, Pino d'Angio o Adriano Celentano, i es converteix en un viatge pel millor de la música de la Campania i del conjunt d’Itàlia. Oro no s’ha limitat a posar el seu rostre, sinó que s’ha implicat molt directament en el projecte, assumint tasques de producció i mescla, a més de cantar i tocar el piano i el teclat. En aquesta nova aventura l’han acompanyat músics de gran talla, com Jordi Bonell a la guitarra, Horacio Fumero al contrabaix o Roger Blàvia a la bateria i la percussió. Noms que garanteixen que Napoli és molt més que un projecte anecdòtic.

Dissabte, dia 22. A les 10 de la nit a la sala Clap. Preu: 18 euros (guixeta), 15 euros (anticipada).

Etiquetes: