Té 29 anys i en fa molts que és professora de ioga. Fins al mes de febrer d’aquest any no havia fet mai teatre. Va ser aleshores quan va començar al Foment Mataroní. Després de la seva tercera classe una companya va suggerir-li que s’apuntés a 'La Puntual', el concurs de teatre de TV3. Va enviar un vídeo i va passar el primer tall. El segon càsting consistia en una prova presencial amb dos-cents i escaig candidats. També el va passar. Quaranta-quatre actors i actrius accedien aleshores al Laboratori del programa, on lluitarien per un dels onze papers a ‘L'auca del senyor Esteve’. La mataronina Ariadna Filali era, des d’aquell moment, una de les quatre candidates al paper de Tomasa (podeu recuperar els tres capítols emesos del programa fins ara aquí).
La setmana passada, el concurs de Televisió de Catalunya va viure el primer episodi del ‘Laboratori teatral’, d'on sortirà la companyia d'actors amateurs que representarà 'L'auca del senyor Esteve'. L'equip de 'La Puntual' va conviure durant quatre dies sencers amb els quaranta-quatre candidats a formar part del grup final. En aquest capítol van descobrir els primers onze eliminats. Cap d’ells era Ariadna Filali. D’aquesta manera, la mataronina afronta el programa de demà dimecres sent una de les tres finalistes al paper de Tomasa.
El capítol (a TV3 aquest dimecres a partir de les 22.05h) posarà a prova els actors i actrius amb audicions grupals, càstings per trios, activitats, dinàmiques col·lectives i algun convidat sorpresa. En aquest episodi també hi haurà onze candidats que hauran de deixar el Món Sant Benet, lloc de reunió del grup.
El concurs
Després de l'èxit d'El Llop’, l'actor i director teatral Àngel Llàcer ha fet una crida a tots els actors amateurs de Catalunya per formar part de la nova companyia que representarà 'L'auca del senyor Esteve', de Santiago Rusiñol. A 'La Puntual' es pot descobrir com es crea una representació teatral des de zero, sent testimonis de totes les fases tècniques i artístiques necessàries fins a representar l'espectacle. Amb l'entreteniment com a punt de partida i amb la voluntat de reivindicar i dignificar el teatre amateur, Llàcer i el seu equip volten per Catalunya per formar la companyia i viure tot el procés d'assajos fins al dia de l'estrena.