Joies San Saru

San Saru, joies úniques creades a Mataró que triomfen a les xarxes socials

La marca de joies té més de 250.000 seguidors a Instagram i ven els seus productes per tot el món a través d'Internet

La marca San Saru va néixer a Mataró fa exactament quatre anys, el febrer de 2015. Després d’un viatge a l’índia, la Carolina Álvarez i en Borja Pundik van obrir un perfil d’Instagram per vendre i oferir tot allò que van portar d’aquell viatge. “Per a la nostra sorpresa, va ser un èxit i això ens va donar l’oportunitat de seguir viatjant i portant cosetes úniques que llavors no es fabricaven a Europa”. Avui en dia ells mateixos fabriquen totes les joies que venen a la seva botiga online www.sansarushop.com

Qui formeu part d’aquest projecte?

L'equip de San Saru està format per 16 persones. La filosofia de l'empresa comença amb nosaltres, compromesos amb la marca, amb els clients i amb la qualitat del nostre producte. Gairebé tots els integrants de l'equip són de Mataró i voltants, nosaltres- la Carolina i en Borja- també, i apostem sempre que es pugui perquè continuï sent així. Ara estem en procés d'internacionalització i és possible que tinguin cabuda personal d'altres nacionalitats per a abastar diferents idiomes.

Com definiríeu les vostres joies?

Les nostres joies de plata són l'eix de tot el nostre negoci, són úniques i les dissenyem amb tot l'amor del món per a inspirar i motivar a tot aquell o aquella que les porti. Moltes d'elles estan inspirades en la naturalesa i en símbols que transmeten pau, bon rotllo i vibracions positives, perquè aquesta és la nostra filosofia. Totes tenen el seu toc especial, en concret, les joies amb pedres naturals. Fem joies amb ànima, amb consciència i molt afecte.

Teniu la seu a Mataró, quines tasques hi realitzeu?

Des de les nostres oficines de Mataró duem a terme gairebé totes les tasques i funcions de San Saru. Des d'atenció al client, disseny de producte, fotografia, disseny gràfic, IT, màrqueting i gestió. Es pot dir que gairebé tot ho tenim centralitzat en la nostra seu de Mataró. És molt important per a nosaltres que la gran majoria dels aspectes de l'empresa estiguin integrats, tant la comunicació entre treballadors i clients, com els fluxos de treball.

Quina ha estat la clau de l’èxit de San Saru?

La qualitat dels nostres productes,  el tracte que donem als nostres clients i sobretot la constància i amor que li hem posat dia a dia. Cuidem molt les nostres fotografies, la llum, la forma en la qual combinem les joies i els outfits de les nostres models. Tots els aspectes són importants perquè la imatge de San Saru sigui atractiva. Són les fotos les que tenen enamorades a la nostra comunitat de seguidors. 

Un altre aspecte que ens diferencia és el tracte al nostre client. Sempre intentem que sigui impecable, que quedin contents i tornin a confiar en nosaltres. El nostre equip d'atenció al client, dia rere dia contesta els dubtes, preguntes i consultes dels nostres clients i persones interessades. I sens dubte, constància i amor en cadascuna de les tasques que fem. Lluitar pels nostres somnis, molt d'esforç i temps dedicat, no rendir-te i ser capaç de veure el costat positiu de les coses, creure en tu i en el que fas, perquè sense això la resta no funciona.

Què teniu en compte a l’hora de crear contingut a les xarxes socials?

Portem molts anys immersos en les xarxes socials, i al llarg de tot aquest temps, hem vist el que funciona i el que més ha agradat a la nostra comunitat de seguidors. 

Nosaltres des del primer dia hem aconseguit una imatge informal i propera, hem seguit l'essència de la nostra fotografia. I és el que ens fa diferents, i ens hem pogut consolidar com la joieria online espanyola amb més interacció constant a Instagram i Facebook

Utilitzem sempre el mateix estil de fotografia per a ser coherents amb tot el treball realitzat fins ara i, a més, perquè és el que ens diferencia i ens fa únics. 

Però això no vol dir que el que ens funcioni a nosaltres hagi de funcionar als altres, cada marca ha d'identificar el seu públic objectiu i adequar el seu contingut a això. A més també saber-se adaptar a les diferents plataformes i formats, ja que cadascuna té el seu públic i no funcionarà igual la mateixa foto a Instagram que a Facebook per exemple. 

Etiquetes: