-

capgros.com

TecnoCampus premia treballs de recerca de batxillerats i cicles formatius

El nou Parc Tecnològic suposa la unió de diversos premis que es donaven de manera separada

El TecnoCampus va celebrar el passat dimecres, dia 30, l’acte de lliurament dels Premis TecnoCampus a l’Institut de Promoció Econòmica de Mataró. L’acte servia per aglutinar, per primer cop, les cerimònies de diferents guardons que les escoles universitàries organitzaven de manera independent, i que són: els Premis enginy, destinats a treballs de recerca del batxillerat científic i tecnològic (organitzats per la Politècnica de Mataró); els premis Adam Smith, sobre treballs d’economia, empresa i turisme, organitzat per l’Escola Universitària del Maresme; i, com a novetat, els premis TCM Infermeria, a càrrec de la nova Escola Superior de Ciències de la Salut (ESCS). Dins de la secció d’emprenedoria del TecnoCampus hi ha també els Premis aprendre a Emprendre, destinats a alumnes de secundària i cicles formatius que tinguin un pla d’empresa o una idea de negoci.

En total s’han donat tes primers premis, tres segons i dos tercers, mentre que s’han donat dos guardons en la categoria aprendre a emprendre , un per Gemma Recoder per fer un projecte anomenat Fruitimatic SL, que és per distribuir màquines dispensadores de fruita a peces o tallada i envasada; i l’altre per Carla Carrasco i Carlos Martínez pel pla d’empresa Karting Mataró Kart & Restaurant, una pista outdoor de karts a la capital del Maresme.

El Premi TCM Infermeria ha estat per Marta Montfort, del Satorras, per fer un treball sobre Urgències Mèdiques. Segona ha estat Neus Giménez, del Serra de Marina, per un treball sobre la resposta dels llevats SC a la falta de potassi. En els premis Adam Smith: primer lloc per Marc Mataró i Francesc Riera amb el tema Cap on va el màrqueting?; segon per Daniel Terra per fer ‘creació d’una comunitat web 2.0’ i tercer per Marc Guasch per fer ‘Discoteca Cube’. Tots de Santa Anna. Per últim, als premis Enginy, el primer lloc va ser per Eloi Villalta i el treball ‘el robot de sumo X-treme Force’, de l’IES Argentona; el segon per Jordi Boix amb ‘creació d’un pàrquing robotitzat, del GEM’; tercer per Julio Sanz amb ‘el motor d’explosió), de Santa Anna.

Etiquetes: