El sector del Rengle serà la seu del nou equipament CareCityLab de Mataró, un centre de recerca sobre noves tecnologies i mètodes per a l'atenció a les persones fràgils i vulnerables i a l'envelliment. Les obres del centre es van iniciar el 9 de maig passa al Passeig de la Marina 142 i tindran un cost de 1,7 milions d'euros.
CareCityLab té tres objectius: innovació en polítiques públiques d’atenció a la gent gran, programació d’activitats relacionals i de capacitació digital per a persones grans i programa de suport a les persones cuidadores, tant professionals com no professionals. Hi ha diverses entitats involucrades, l'Ajuntament de Mataró, el Consorci Sanitari del Maresme, la Fundació Privada Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró: Innolab, Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, la Fundació Privada del Maresme Pro Persones amb Disminució Psíquica i la Fundació Eurecat.
L'organisme ocuparà part de la planta baixa, la totalitat de la planta primera i part de la planta segona de l’edifici amb una superfície total construïda de 1.298 m2. La reforma consisteix en adequar els diferents espais que configuren el nou centre de recerca.
La seu comptarà amb zones com ara l’espai de lleure per a ús no compartit format per una gran sala diàfana, una sala multi sensorial, i espais d’ús compartit que tenen diferents formats segons l’activitat a desenvolupar: sales grupals que a través de la disposició d’envans mòbils poden canviar de dimensions; espais de consulta individual o box de treball totalment equipats i un espai de formació/aula-taller equipat amb una cuina completa que funcionarà com a office-menjador. També hi haurà espais de simulació de consulta clínica, habitació i habitatge.
L'equipament s'emmarca dins del projecte PECT «Mataró-Maresme: ecosistema d’innovació per a les ciutats cuidadores» que té com a objectiu desenvolupar i implementar en el territori models i solucions innovadores d’acompanyament a l’envelliment actiu i a l’atenció a les persones en situació de fragilitat, dependència, cronicitat o discapacitat, mitjançant processos de recerca, desenvolupament tecnològic i generació i transferència de coneixement entre altres agents implicats, com a base per la creació d’ocupació i activitat econòmica d’alt valor afegit.