Un partit del Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró tanca la temporada amb derrota a casa

L’equip groc-i-negre cau davant el Mollet i diu adéu a un any per oblidar (0-2)

El Club Esportiu Mataró ha tancat una temporada nefasta amb derrota a casa en l’últim partit de lliga. El conjunt de la capital del Maresme, que ja no tenia opcions de permanència, ha caigut al Centenari davant el Mollet per 0 a 2. D’aquesta manera, el Mataró acaba penúltim del Grup 1 de la Primera Divisió Catalana i la temporada que ve jugarà a segona. Repassem aquest últim partit de l’equip groc-i-negre i altres duels del cap de setmana.

Futbol

• CE Mataró 0-2 Mollet

Els gols de Carmona, a la primera part, i de Carrillo, ja a la segona, suposen la catorzena derrota aquesta temporada del CE Mataró. L’equip ja sabia amb antelació que la temporada que ve jugarà a Segona Catalana.

• Levante Las Planas B 4-3 CE Mataró

Festival golejador entre el líder invicte de la lliga i el Mataró, tercer classificat. Guadalupe Martínez va fer l’empat a un en el minut 17 després del gol inicial de les locals. El Levante Las Planas, que només ha cedit dos empats en 29 jornades, va marcar dos gols més abans del descans (3-1). En el 62’, el conjunt local semblava sentenciar el partit amb el 4 a 1. Finalment, el Mataró, que ho va intentar tot, va posar emoció als darrers minuts amb dos gols de Laia Martí (85’ i 88’).

Waterpolo

• Assolim CN Mataró 20-3 Rubí

Victòria plàcida del CN Mataró per tancar la fase regular de la Divisió d’Honor. L’equip que entrena Dani Ballart ha acabat segon, per darrere del Sant Andreu, i ara jugarà el playoff pel títol. Davant el Rubí, en un partit sense més història, van destacar els cinc gols de Rita Keszthelyi.

• Sant Andreu 7-13 SolarTradex CN Mataró

Un parcial inicial de 0 a 7 va marcar la diferència i va permetre al CN Mataró recuperar el factor piscina en aquesta eliminatòria per entrar a Europa.

Hoquei patins

• Lidergrip CH Mataró 4-1 Bembibre

Triomf incontestable a casa per acabar la temporada. Les mataronines, ja establertes a la categoria d’or de l’hoquei patins estatal, tenien la permanència assegurada de feia dies.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 2-2 La Nucía

L’equip de Nicky Dedeu va saber refer-se dels dos cops inicials del rival (0-2) i empatar el partit. D’aquesta manera, els de Mataró afronten la tornada d’aquesta primera ronda del playoff d’ascens amb l’eliminatòria igualada.

• Linyola 9-1 Futsal Aliança Mataró

Montse Carles i Paola Martínez, totes dues amb tres gols, van liderar la golejada del Linyola, el líder del campionat, davant el Futsal. L’equip de Mataró, de totes maneres, manté la cinquena plaça a una jornada pel final.