capgros.com

El CE Mataró suma un punt molt treballat al camp del líder

Els de Creixell van defensar-se amb molt sobrietat per sumar un punt que els permet seguir en posicions de privilegi

El Santboià esperava com a líder sòlid al Joan Babtista Milà, tot i que feia tres jornades que no guanyava, ara quatre. Els groc-i-negres, amb algunes baixes importants a l'equip, sabien que havien de treballar molt dur per endur-se un bon resultat d'un camp molt complicat, davant l'equip revelació de la lliga i acabat d'arribar de Primera Catalana. I així va ser.

Els locals van mostrar-se molt respectuosos amb els mataronins, que, gràcies a l'empat sense gols, continuen en zona de promoció. Així, el partit va ser molt disputat i es va jugar, pràcticament sempre, en la zona de mitjos. Les ocasions de gol van ser molt escases i el resultat de 0-0 va ser el més just al final dels noranta minuts. De tota manera, Charly, per part local, i Jose, per part visitant, van poder obrir el marcador en la primera meitat, però els va faltar una mica d'encert en darrera instància. La segona part no va variar respecte la primera i les oportunitats tampoc no van aparéixer. Els locals van apretar una mica més, donada la seva condició de líders, però els groc-i-negres no van patir per mantenir el marcador inicial i es van fer amb un punt que els permet seguir en zona de promoció d'ascens a Segona Divisió B.