El CN Mataró Quadis suma un punt a la piscina del Martiánez

Els mataronins van empatar a sis gols davant l'equip canari, que va demostrar que, a la seva piscina, és molt complicat sumar els tres punts

L'equip que entrena Dorin Costras no va poder recuperar el lideratge, que ara és en solitari del Sabadell, després d'empatar a Puerto de la Cruz. De tota manera, el punt s'ha de valorar com a positiu, ja que permet als mataronins ser tercers, empatats a punts amb el Barceloneta, equip, precisament, que visita dissabte la piscina municipal.

El partit va ser molt igualat en tot moment i durant el primer parcial només es va veure un gol, marcat pel CN Mataró Quadis, que s'avançava 0-1. El segons període va ser diferent i els atacs van estar més encertats. A més, els locals van reaccionar al gol inicial dels mataronins, amb la qual cosa es va arribar al descans amb empat a tres al marcador.

La igualtat viscuda durant els dos primers parcials va ser la tònica també del tercer i el quart. Cap dels dos equips no podia marcar diferències. Víctor Flores i Andrei Iosep van ser els jugadors mataronins més destacats amb dos gols cadascú. El tercer parcial va finalitzar amb un resultat de 2-1, però els mataronins van apretar durant els últims set minuts i van tornar a igualar fins aconseguir el definitiu empat a sis.