El CN Mataró Quadis topa amb un gran Barceloneta i cau golejat (5-12)

L'equip mataroní va encaixar un parcial de 0-4 en el primer quart que va deixar pràcticament sentenciat el partit

El partit havia de ser la confirmació definitiva del bon moment que l'equip de Dorin Costras estava vivint a la lliga, però, en el moment de la veritat, el Barceloneta va demostrar tot el seu potencial i no va donar opcions al Centre Natació Mataró Quadis, que només en el segon i tercer període va plantar cara als barcelonins.

Durant els primers set minuts, quatre gols dels mariners i una defensa agobiant que va impedir inaugurar el compte local van deixar un 0-4 que complicava les coses moltíssim als jugadors mataronins. De tota manera, els de Costras van demostrar caràcter i no van venir-se avall. Tot el contrari, van seguir buscant amb insistència la porteria d'Angel Andreo i els dos següents parcials van ser igualats. Si només s'haguessin jugat aquests dos períodes, el partit hagués finaltizat en empat a tres, però, de nou, en els últims set minuts, el Barceloneta va tornar a desplegar les seves millors qualitats i, amb un parcial de 2-5, va deixar el marcador definitiu en 5 a 12. No va ser, amb tota seguretat, el millor partit aquesta temporada del CNM Quadis, que va estavellar fins a set pilotes al pal.

La derrota fa caure fins a la cinquena posició els mataronins, que, de tota manera, es mantenen molt a prop de les posicions capdavanteres. De fet, estan a només tres punts del Barceloneta, ara segon classificat.