El CNM Quadis haurà de remuntar a Atenes després de perdre a Mataró (7-8)

El Panionios va sorprendre l'equip de Dorin Costras en el partit d'anada dels vuitens de final de la Copa LEN celebrat al complex esportiu El Sorrall

El marcador, molt ajustat, permet mantenir esperances els mataronins de cara a la tornada, que es celebrarà a Atenes, però els de Costras van deixar escapar una bona oportunitat per marxar amb un marcador més còmode.

El primer parcial va ser dominat clarament pels locals, que van aconseguir situar-se 3-1 al final dels primers set minuts. Però estava clar que els grecs no havien vingut a Mataró a banyar-se i, amb un equip plagat d'internacionals i confeccionat per guanyar la competició domèstica, van iniciar el camí de la remuntada. El segon període va ser molt igualat i un gol dels helenis va fer que el marcador s'escurcés fins a només un gol de diferència (3-2). Els problemes per trobar forat en la defensa grega de l'equip mataroní i una gran actuació del seu porter, Reppas, va fer que el CN Mataró Quadis veiés com el Panionios remuntava el marcador en el tercer parcial (4-5). De tota manera, els locals no es van enfonsar i, a pocs minuts pel final, van aconseguir empatar a set gols, un marcador que va resultat un miratge, ja que els grecs van fer el definitiu 7-8 i van deixar l'eliminatòria clarament al seu favor.