El GrupClima consolida la millora i ja suma quatra victòries consecutives

Els d'Enric Gurt van superar clarament un rival de la part alta, el Macarena (5-1) i ja són sisens a la classificació

Tot i l'inici irregular de l'equip, el GrupClima Mataró sembla haver trobat la línia a seguir i ja són quatre les victòries consecutives que ha sumat l'equip, després de desfer-se d'un rival de més importància que no pas els dos anteriors, Reus Ploms i Alcobendas. El Macarena semblava que havia de posar les coses més complicades als mataronins, però, a l'hora de la veritat, no va ser així.

El GrupClima va dominar desde el començament i va tenir ocasions per marxar amb un resultat molt més ampli al descans. Només Ruiz, ja en el minut 22, va poder superar l'equip rival, que veia impotent com l'atac mataroní feia el que volia amb la seva defensa, tot i que els gols no arribaven. Després del descans, Bartrés, Xavi González, Ruiz novament i Javi Gutiérrez, van fer la resta dels gols del 5 a 1 definitiu. Cid va fer el del Macarena, que no els va servir per evitar una derrota justa. Aquests tres punts deixen els de Gurt a la sisena posició, a cinc punts del tercer classificat, el Vilafranca.