El GrupClima suma un empat insuficient a Tordera (2-2)

Els mataronins no van poder superar un rival directe per l'ascens i continuen lluny de les tres primeres posicions

Els d'Enric Gurt necessitaven la victòria al derbi maresmenc per reduir les diferències amb el Tordera i amb la resta d'equips que precedeixen els mataronins a la Primera Divisió. A l'hora de la veritat, l'equip no va poder pasar de l'empat en un partit marcat per la bona actuació dels porters dels dos equips.

Als 13 minuts Martos va avançar el Tordera en una jugada al contracop, però els mataronins no van desinflar-se i van lluitar fins aconseguir la igualada. Va ser Ruiz qui va fer l'1 a 1 amb un xut llunyà, però, molt poc abans del descans, novament Martos va tornar a avançar el seu equip, un resultat que va obligar els de Gurt a estirar les línees. L'empat definitiu el va marcar Acuña en un llançament de penal. Amb el 2-2 al marcador, ambdós equips van tenir ocasions per fer-se amb la victòria, però l'actuació dels dos porters, el local Gascón i el mataroní Pere Anton Martínez, van evitar-ho. El GrupClima Mataró és ara sisè a nou punts del Sant Feliu, que és tercer i suma 35 punts.