Albert Canalejo

El Joventut el Tot Mataró escombra de la pista el Manyanet (36-26)

Els d'Héctor del Pino es van exhibir davant un nouvingut a la categoria jugant un partit completíssim i no donant opcions al seu rival

Tots aquells que van assistir a l'Eusebi Millán van poder veure un espectacle com no s'hi veia desde feia molt de temps. El Joventut El Tot Mataró s'enfrontava al Manyanet Les Corts, un equip novell a la Primera Nacional que, després d'un inici de lliga fulgurant, havia perdut força.

Des de la banqueta, Héctor del Pino es mostrava molt segur i, amb la totalitat de la plantilla recuperada, podia comptar amb jugadors de refresc durant tot el partit. Un inici fluix dels locals pressagiava un partit complicat, però després d'un parcial de 0-3, els mataronins van despertar i es van mostrar molt més sòlids en defensa i efectius en atac. Bona part de la primera part va ser molt igualada, però el Manyanet deixava molts espais en defensa i el Mataró, mostrant una efectivat en atac desconeguda fins ara, aprofitava tos els errors del rival per col.locar-se, als vint minuts, amb un 12-6 que deixava totalment enfonsats els visitants. El públic gaudia amb el joc dels mataronins i el bon ambient viscut al pavelló contagiava els jugadors, que jugaven amb més ganes que mai, arribant al final de la primera part amb un 15-10.

El Manyanet va desaparèixer durant la segona meitat, deixant que el Mataró es lluís. Tot i jugar en inferioritat numèrica en diversos moments del partit, es van mostrar potents en atac i organitzats en defensa. En aquest sentit, l'actuació d'Héctor del Pino, dirigint l'equip acertadament, va col·laborar a la no relaxació del seu equip, que va arribar a la diferència màxima de gols al minut 25 amb un 34-25. El marcador final va reflectir l'esforç de l'equip amb un 36-26 que li dóna un injecció de moral als jugadors per afrontar diumenge el partit davant el Granollers, a qui la temporada passada ja es va guanyar.