Alberto Canalejo

El Joventut Mataró aconsegueix un valuós punt a Sant Esteve Sesrovires

Els mataronins, millors que el seu potent rival, van apropar-se a l'equip que va meravellar la passada temporada i van meréixer la victòria (29-29)

El Joventut Handbol El tot Mataró es desplaçava aquest dissabte a la complicada pista del Sant Esteve Sesrovires, un equip situat a la segona posició de la taula, que no havia perdut cap partit a casa i que va veure com els mataronins s'enduien un punt importantíssim cap a casa.

Els groc-i-negres van sorprendre a l'equip local amb una tàctica 6-0 fent així un parcial de 0-3 que va descol.locar-los. El treball defensiu i en atac va permetre mantenir aquest renta durant força minuts. La reincorporació de Marc Raga a l'equip titular va donar molta més seguretat en defensa i efectivitat en atac. Però les coses es van complicar molt cap al final del primer temps, on un seguit de contraatacs dels locals va capgirar el marcador. El Tot Mataró no va poder reaccionar, va perdre pilotes i va deixar forats en defensa. Aquest desconcert va ser aprofitat pel Sant Esteve Sesrrovires per marxar en el marcador i arribar al final del primer temps amb un 17-13.

Al segon temps, els d'Héctor del Pino van sortir a per totes, però un inesperat contracop dels locals va marcar la màxima diferencia del partit amb cinc gols. A partir d'aquest moment, els locals es van relaxar massa, fet que va aprofitar el Mataró per retallar la distància. A més, la desafortunada lessió d'un jugador local, que estava fent molt de mal a la defensa mataronina, va permetre els de Del Pino remuntar i posar-se per davant en el minut 20. La resta del partit va ser un teva i meva marcat per les exclussions incomprensibles de l'àrbitre, que va fer que els mataronins juguessin amb tres i quatre jugadors durant alguns minuts.

En un final d'infart, amb un Mataró en inferioritat numèrica, va aconseguir empatar el partit a l'últim minut i es va mostrar molt més lluitador que el Sesrovires. El Joventut Mataró está recuperant la forma de la temporada passada i es mostra molt més fort en defensa. Això, complementat amb el retorn de Marc Raga en atac, sembla haver acabat amb la ratxa de l'inici de temporada.