El Real Canoe no va ser rival pel CN Mataró Quadis (3-8)

Els mataronins no van tenir problemes per imposar-se a un fluix equip madrileny que està molt lluny del temible equip que va ser

Els de Dorin Costras van voler deixar clar desde l'inici que arribaven a Madrid amb la clara intenció de mantenir-se en la quarta posició. El primer parcial, que va finalitzar amb 0-3, així ho va evidenciar. Els mataronins no van tenir cap tipus de dificultat per imposar la seva major qualitat davant un equip vingut a menys. Si encara quedaven dubtes, un nou parcial de 0-2 al segon quart va acabar de sentenciar el partit quan tot just s'arribava a la meitat. El 0-5 era definitiu, tot i que encara restaven per jugar catorze minuts.

El primer gol del Real Canoe va arribar al tercer període, que va finalitzar amb empat a un. Amb els tres punts a la butxaca, els de Costras es van limitar a mantenir l'avantatge i, ja en el quart parcial, l'empat a dos va deixar un marcador definitiu de 3 a 8, una victòria clara i contundent que no deixar marge al dubte de la superioritat mataronina. La propera setmana, davant el Sant Andreu, els mataronins esperen fer un pas més endavant per assegurar-se la quarta posició a la classificació.