El Romauto Mataró no va poder amb la defensa de l'Igualada (77-64)

Els de Margall ho van intentar en tot moment, però el tercer quart, on els mataronins només van aconseguir nou punts, va resultar clau

Els unionistes no van poder seguir amb la bona ratxa de victòries a Igualada. Els mataronins es van trobar amb un equip molt sòlid i ben posat en defensa que els va complicar la vida i no els va deixar fer el seu joc.

Malgrat tot, el primer parcial va ser molt igualat i va finalitzar amb empat a 21. Cap dels dos equips no podia obrir forat al marcador i les petites diferències s'esvaien ràpidament. El segon quart va continuar, si fa no fa, de la mateixa manera, tot i que els locals van poder arribar a l'equador del partit amb un avantatge de quatre punts (38-34).

La clau de la derrota va ser el tercer parcial. Els unionistes no van trobar el camí per obrir una defensa molt ordenada que va impedir que els mataronins aconseguissin puntuar. De fet, els de Margall només van poder fer nou punt en aquest tercer quart, un bagatge molt pobre que els va condemnar a la derrota. Al final, 77-64 per l'Igualada, que es situa a només una victòria del Romauto Mataró, que la setmana que ve rep al Roser, el cuer de la categoria amb només tres triomfs en setze partits.