Albert Canalejo

Ensopegada greu del Joventut El Tot Mataró a casa davant la Canonja (25-26)

Els mataronins no van jugar al seu nivell davant un dels equips de la zona baixa de la classificació i ho van pagar amb la derrota

La Canonja arribava a l'Eusebi Millan com un equip de la zona baixa de la taula i, teòricament, no javia de portar problemes als groc-i-negres. Els tarragonins, que ja havien guanyat en el partit d'anada, es troben en posició de descens i són un rival directe per la salvació.

En una primera part molt fluixa i aburrida, el Tot Mataró va anar sempre per darrere del marcador, ja que els tarragonins, amb un joc molt lent i agressiu, van incomodar el seu rival sense que els d'Héctor del Pino puguessin fer el seu joc. De tota manera, el Mataró no va jugar com ho venia fent els últims partit i es deixava portar pel ritme de La Canonja.

A la repressa, els d'Héctor del Pino van sortir totalment desmotivats i sense cap actitud defensiva. Perduts i desorientats, van veure com La Canonja marxava en el marcador fins arribar a una diferencia de sis gols. Però als quinze minuts de la segona meitat, els mataronins van despertar i, amb l'eficàcia golejadora de Raga i Pedragosa, van aconseguir retallar la diferència fins a empatar el partit (19-19). Els nervis dels tarragonins es van notar en defensa i el Mataró va mantenir la igualtat en el marcador sense mostrar una gran millora en el seu joc. Però l'expulsió de Juan Carlos Torres, que va caure en una provocació, va acabar de donar la victòria a l'equip de Tarragona quan només restaven quatre minuts. Tot i així, els de Del Pino van poder aconseguir l'empat en una jugada d'infart en l'últim segon, però van fallar estrepitosament. L'afició de La Canonja desplaçada fins a l'Eusebi Millan va esclatar d'alegria, tot i que encara es troben en llocs de descens i queda molta lliga per jugar. La gran actuació dels dos porters, Miguel Angel Segura i Alberto Ruiz, va ser una de les notes positives del partit.

Pel que fa als mataronins, els pensaments semblaven més pendents del proper partit, que han de jugar demà dimecres davant el Barça que en La Canonja. El Tot Mataró espera poder recuperar els punts perduts davant un equip blaugrana que ho posarà molt difícil.