Paco Clos amb els seus excompanys

Èxit en l'homenatge a Paco Clos i en l'estrena de Can Xalant

Els veterans del Barça ofereixen un bon espectacle davant un conjunt de veterans del Juventus però el primer equip estrena amb derrota el nou paviment

L'agrupació del Barça de Veterans va posar més color a un dissabte tenyit de verd. El verd del Juventus AC i el verd de la nova gespa artificial de Can Xalant. La inauguració oficial del nou color del paviment del camp del club mataroní va servir per retre homenatge a Paco Clos, jugador format al club mataroní i que va estar al FC Barcelona de la temporada 1982 a la 1988. L'acte, precedit per un amistós de futbol femení entre el Rocafonda i el Masnou Atlètic, va continuar amb la disputa del primer partit del primer equip del Juventus en el nou camp, tot i que l'equip va perdre davant el Premià de Dalt.

Paco Clos va fer la sacada d'honor en el partit entre l'Agrupació de Veterans del Barça i els veterans del Juventus, un equip fet especialment per aquest partit i que no havien jugat mai junts. El resultat, 0-8, deixa palesa la diferència entre ambdós equips, tot i que el marcador va ser el de menys. El Juventus va poder fer el gol de l'honor en un penal que es va topar amb el travesser de la porteria mataronina. Després de l'amistós va arribar el torn dels parlaments, en els que l'alcalde Joan Antoni Baron va destacar la importància de donar instal·lacions als clubs perquè aquests fagin la seva feina (l'alcalde va destacar la tasca formativa del Juventus) i en el que el regidor d'esports Ivan Pera va recordar que l'actuació de la gespa a Can Xalant és fruit del pacte pel futbol i que està previst pel 2008 pavimentar el Camp Municipal de Rocafonda. Per la seva banda, el president del Juventus, Jose Juan Rivera, va voler agraïr la feina feta i va destacar tots els contactes que el club ha hagut de treballar al llarg del temps amb els diversos regidors i que es remuntaven abans de que es construís Can Xalant, un camp amb el que ja s'especulava en el seu moment amb la possibilitat de fer-lo directament amb gespa que, finalment, s'ha arribat en aquest mes de setembre, tot i que encara faltaven les graderies per estrenar.

L'amater perd davant el Premià de Dalt
El primer equip del Juventus va disputar el seu segon partit de pretemporada davant el Premià de Dalt, equip al que ja va vèncer la temporada passada però que ara està a Primera Territorial. Amb molt més rodatge a les seves esquenes, els jugadors visitants van passar per sobre dels mataronins, que van acabar perdent 0-6. En la primera part l'assetjament a la porteria local va ser constant, i un tímid xut desviat va ser el bagatge ofensiu del Juventus. A la mitja part es va arribar amb el 0-2 al marcador. En la represa, en els primers quinze minuts els mataronins van gaudir de dues bones ocasions per estrenar el nou marcador local, però no va haver-hi manera. Després del 0-3, l'equip va baixar els braços i en els últims quinze minuts van arribar els altres tres gols.