Foto d'arxiu del Futsal. Foto: R.Gallofré

El Futsal Marlex Mataró cau eliminat en el play-off d’ascens

L’equip de La Nucia va ser millor i es va acabar imposant per 5 a 3

No ha pogut ser. El Club Esportiu Futsal Marlex Mataró ho ha intentat tot, però finalment ha hagut d’acceptar la derrota en aquest play-off d’ascens a la segona divisió del futbol sala estatal. En el partit de tornada, disputat a terres valencianes, el conjunt de Nicky Dedeu es va avançar en el marcador. De totes maneres, l’equip que jugava a casa, La Nucia, va imposar la seva força per acabar capgirant el duel i emportar-se l’eliminatòria.

El partit d’anada ja va ser complicat, però els gols de Biel Martí i Pol Novo permetien somiar a l’equip de Mataró. Del 0 a 2 inicial es va passar a un empat a dos que deixava l’eliminatòria del tot oberta. En el partit de tornada, disputat ahir a la tarda a la població alacantina, La Nucia va exhibir tot el seu potencial ofensiu. Després del gol inicial de Pol Novo, en el minut 9, els locals reaccionaven ràpidament amb l’empat un minut després (1-1).

En el disset, és a dir vuit minuts després del gol inicial del Futsal, La Nucía ja manava per 3 a 1. Dues dianes d’Iker Benítez situaven a La Nucia amb dos gols d’avantatge: “Ells han sigut millors a la primera part. Ens hem avançat, però ens han remuntat molt fàcil. Han imposat la seva experiència i ritme de joc”, reconeixia l’entrenador del Futsal, Nicky Dedeu.

Juan Casas va retallar diferències (30’), però de seguida tornava a respondre l’equip valencià amb dos gols més (5-2): “A la segona part hem estat millor. Hem tingut el domini i hem generat ocasions per fer el tres a tres. Ens hem arriscat incorporant el porter perquè el resultat no ens servia de res. Ells ho han aprofitat per fer-nos dos gols de camp a camp”, explicava el tècnic del conjunt de Mataró. Al final, un gol en pròpia porteria del porter suplent de La Nucia significaria el 5 a 3 definitiu.

El Futsal, després d’una altra temporada molt competitiva, deia adéu, d’aquesta manera, a les seves opcions d’ascens: “La temporada ha sigut molt bona. Amb la plantilla que tenim hem arribat fins aquí. Ara sentim la tristesa de perdre l’eliminatòria, però també la voluntat de seguir-ho intentant. La meva idea és continuar treballant amb l’equip”, conclou Nicky Dedeu.