José Luis Cano, primer mataroní a la VII Duatló Ciutat de Mataró

La vuitena edició de la prova mataronina va reunir més de 400 atletes

El triatleta del CN Mataró José Luis Cano va ser el millor mataroní a la VII Duatló de Muntanya Ciutat de Mataró, que es va celebrar diumenge a la ciutat. Cano va ser setè en una prova que va guanyar Joan Albert Camps (CT Vilanova), amb un temps d'1h:03:24. Pel que fa a la categoria femenina, la millor duatleta mataronina va ser Marta Noè, que també va fer el setè millor temps. La primera participant a travessar la línia d'arribada va ser Dina Prats (independent) aturant el crono en 1:19:57.

Per equips, en categoria masculina el millor va ser el Club Triatló Vilanova i la Geltrú, mentre que el CN Mataró va ser tercer. En noies, l'equip mataroní va aconseguir la primera posició, al ser l'únic conjunt que aportava tres participants. Més de 400 triatletes van participar en una prova que va arribar, diumenge, a la seva setena edició.