La família del Boet a Gandia. Foto: Boet.

El Mataró Parc Boet es queda a les portes de l'ascens

L'equip de Mario Lousame cau contra el Jaén i perd les opcions de pujar a LEB Plata (96-81)

El Jaén va ser superior en el rebot (45 a 34) i també en triples (en va clavar el doble que el Boet, 14). De totes maneres, l'equip de la capital del Maresme va tenir opcions fins a l'últim quart. Amb la derrota final, la segona en aquestes fases d'ascens, quedava clar que el Boet no podria pujar a LEB Plata. En el primer partit d'aquesta lligueta disputada a Gandia el Boet va perdre contra el Tormes (82-69). La victòria en la segona jornada davant el conjunt amfitrió obria una porta a l'esperança (79-78), però aquesta quedaria tancada amb la derrota contra el conjunt andalús.

El Jaén va comptar amb les grans actuacions de Molina (12 punts i 10 rebots), El Otmani (19 punts amb 5/8 en triples) i Idris (9 punts i 9 rebots). Melero, amb 17 punts i un notable 5/9 en triples també va ser un maldecap important per a la defensa del Boet, que va patir dins la pintura però també a l'hora de defensar les posicions exteriors.

Malgrat tot, al final del primer quart la diferència a favor del Jaén era mínima (20-18). Al descans, l'equip andalús ja guanyava de 8 (47-39). El Boet, tot i l'impuls del seu rival, no va abaixar els braços en cap moment. El conjunt de Lousame es va mostrar especialment inspirat en atac durant el tercer quart (28 punts). Això sí, a l'altra banda de la pista no era capaç de frenar l'embranzida del Jaén (26 punts).

Fos com fos, tot estava obert de cara a l'últim període (73-67). Aquest darrer quart començava amb un triple de Melero pel +9 del conjunt andalús (76-67). El Boet, a remolc, ho va intentar tot però al final va haver d'acceptar la superioritat del rival (96-81). Els 22 punts d'Adrián Sánchez, el jugador amb millor valoració del Boet, no van servir aquesta vegada per guanyar el partit. Després d'una temporada brillant, el Mataró Parc es queda a les portes de l'ascens.