El Cirera va jugar amb el Sant Pol per preparar la lliga. Foto: UD Cirera.

Premià i Cirera empaten en l’estrena a la lliga

El conjunt de Mataró iguala el gol inicial dels locals i suma un punt a domicili (1-1)

Aquest diumenge ha començat la lliga de futbol a la Segona Divisió Catalana. El grup 2 de la categoria inclou a dos equips de Mataró i, en total, a cinc equips del Maresme: CE Mataró, Cirera, Premià, Masnou i Cabrils. Aquesta primera jornada ja havia preparat el primer duel comarcal, que ha acabat amb empat a un entre Premià i Cirera.

El conjunt local, que com Mataró i Masnou estava acostumat anys enrere a jugar a categories més altes, ha començat el partit avançant-se en el marcador. Ha sigut gràcies a un gol en pròpia porteria de Sergio Campos, futbolista del Cirera. Era el minut 21 de la primera meitat. A deu minuts del descans, l’equip de Mataró ha empatat gràcies a la diana de Sohaib Rektout, el dorsal número 7 del Cirera.

Cabrils i Masnou també empaten

Cap dels dos equips, ni Premià ni Cirera, ha aconseguit fer més gols durant la segona part i, al final, s’han hagut de conformar amb un punt. També ho ha fet el Cabrils, en la seva visita al sempre complicat camp del Canyelles. El conjunt del Maresme s’ha avançat dues vegades en el marcador, però en tots dos casos ha vist com el Canyelles empatava de seguida. El primer gol, 0-1, ha sigut obra de Bernat Icardo (36’), però els locals ja havien restablert la igualada abans del descans. David González ha fet el segon del Cabrils a cinc minuts del final, però una altra vegada ha durat poc l’alegria. Iker Navarro, en el 87’, ha marcat el definitiu empat a dos.

Per la seva part, el Masnou no ha passat de l’empat a casa davant el Lloreda. L’equip de Badalona s’ha avançat en el minut 25 de la primera part. A un quart d’hora pel final, Pol Campderrich ha fet l’un a un amb el qual acabaria el partit. La igualtat ha sigut la nota dominant de la primera jornada en el grup 2 de Segona Catalana.