Tercera victòria consecutiva del GrupClima Mataró que l'acosta a l'ascens

Els mataronins es van imposar a la pista del cuer (3-4) en una bona segona meitat i van aprofitar les ensopegades de Vilafranca i Cerdanyola

El GrupClima Mataró necessitava tornar a guanyar imperiosament després d'haver-ho fet a casa la setmana abans per confirmar la seva reacció. I no va fallar. Els mataronins van sumar la tercera victòria de forma consecutiva fora de casa.

El cuer, l'Alcobendas, no va posar les coses fàcils. Tot i que encara no havia sumat ni un sol punt en les nou jornades que ja s'han disputat, els d'Enric Gurt no van voler confiances i van sortir disposats a fer-se amb el triomf des del primer moment, però es van trobar amb un equip local que ràpidament va demostrar que si els mataronins volien alguna cosa haurien de suar molt per aconseguir-ho. Als sis minuts, López va fer 1-0 i, tot i l'empat de Acuña quatre minuts més tard, López, en dues ocasions més, va posar un preocupant 3-1 al marcador que deixava els mataronins en una situació compromesa.

Però la segona meitat va ser una altra cosa i els de Gurt van sortir a aconseguir una remuntada sense paliatius. Xavi Gutiérrez, Iván Acuña i Bartrés van fer la volta al marcador i van deixar sense opcions els locals, que fins i tot podien haver perdut per més gols de diferència.

Aquest victòria i les derrotes de Vilafranca i Cerdanyola permeten els mataronins escurçar diferències amb la zona d'ascens a l'OK Lliga, que ocupen ara Oviedo, Vilafranca i Sant Feliu, aquest últim amb 22 punts, sis més que el GrupClima.