Salva Fernández

Tres gols d'Angel tornen el CE Mataró a la zona de promoció

Els groc-i-negres van superar 3-1 a la FE Figueres en un partit on el golejador mataroní va arribar als dotze gols a la lliga

El conjunt de Jaume Creixell va trencar la ratxa de quatre partits sense guanyar a la lliga. Els mataronins van superar un equip que arribava després de sumar quatre victòries consecutives i que, de tornar a guanyar, s'acostava a la zona de promoció. A l'hora de la veritat, els groc-i-negres van tornar a ser un equip molt perillós a casa i van fer un partit molt complet que va deixar sense opcions la Fundació.

Els primers vint minuts van ser de tanteig, sense que cap dels dos conjunts aconseguís fer-se amb el domini de la pilota. Sauras i Angel van avisar en les primeres ocasions clares del partit, però no va ser fins el minut 38 quan el davanter centre mataroní va rematar una centrada de Kiku que Duran va intentar treure quan la pilota ja havia superat la línia de gol. Amb aquest resultat es va arribar al final del primer temps.

Al quart d'hora de la segona meitat, una jugada entre Molina i Angel va acabar en el segon gol del Mataró, obra, de nou, d'Angel, que va engaltar un fort xut desde fora de l`àrea davant el qual Duran no va poder fer res. Tot i el 2-0, la Fundació Esportiva Figueres no es va rendir i va seguir lluitant per escurçar diferències. Els gironins van fer el 2-1 en un llançament de falta directe de l'internacional andorrà Marc Pujol. Els visitants van seguir lluitant en busca de l'empat, però ahir Angel va voler tot el protagonisme per ell i va arrodonir la seva gran actuació amb el seu tercer gol, que va arribar de vaselina. El nou mataroní va impartir una classe magistral de diversitat golejadora. Amb aquesta victòria, el CE Mataró torna a la zona de promoció –ara és tercer. La propera setmana visiten el camp del Gavà, dissabte a partir de les quatre de la tarda, un horari poc habitual que els mateix Mataró ha sol.licitat al haver de jugar la següent setmana l'anada dels quarts de final de la Copa Federació.