2024 porta més dijous selectes de Músiques Tranquil·les
2024 porta més dijous selectes de Músiques Tranquil·les

2024 porta més dijous selectes de Músiques Tranquil·les

Pedro Javier Gonzàlez Trio obre aquest dijous 11 la nova temporada 2024 del Músiques Tranquil·les al Casal l'Aliança

Les Músiques Tranquil·les inauguren la seva vintena edició amb una proposta eclèctica de concerts que prometen captivar els amants de la música en un ambient íntim i acollidor. Aquest cicle de concerts, que ja es consolida com a Temporada estable, ofereix una experiència única els dijous al vespre al Teatre l'Aliança, convertit en un club per a l'ocasió. Forma part de l'aposta per la diversitat musical i l'exploració de noves sonoritats, consolidant-se com un cicle de concerts únic i imprescindible a la ciutat de Mataró promogut per la Casa de la Música. 

  • La primera cita d'aquesta nova temporada serà el proper 11 de gener amb el Pedro Javier González Trio, que proposa una fusió de guitarra flamenca amb jazz i músiques del món. Aquesta formació, amb Pedro Javier González a la guitarra, Guillem Aguilar al baix i David Dominguez a la percussió, presentarà una col·lecció d'exquisits temes originals i adaptacions que fusionen la passió de la guitarra flamenca amb la diversitat musical global.
  • El 8 de febrer, el grup Espora ens portarà la idiosincràsia del jazz amb la influència de la música clàssica, músiques del món i fins i tot rock progressiu. Amb la seva formació de Ramon Rodríguez al violí, Pol Moyano a la guitarra, Eli Pons als teclats, Arnau Ruiz al baix elèctric i Gerard Mataró a la bateria, Espora experimenta amb la fusió de gèneres a través de composicions musicals pròpies.
  • La proposta de març inclou una col·laboració amb "A la Vora del Jazz", presentant el Martín Leiton 4et. Aquest quartet barceloní, liderat pel contrabaixista Martín Leiton i acompanyat per Santi de la Rubia al saxo, Toni Saigi al piano i Andreu Pitarch a la bateria, ofereix una experiència única amb la seva fusió de jazz amb influències sudamericanes i tuaregs.

Aquest cicle de concerts, que ha esdevingut una cita indispensable per als amants de la música a Mataró, ofereix una oportunitat única de gaudir d'una experiència musical diferent cada mes. La programació de la Temporada Hivern 2024 es completa amb detalls i matisos que reflecteixen la diversitat de gèneres musicals i la voluntat d'explorar noves sonoritats.

  • Per a més informació i compra d'entrades, podeu visitar el web de Músiques Tranquil·les: www.musiquestranquilles.com.
  • Els concerts es realitzen al Teatre l'Aliança (carrer Bonaire, 25), amb les portes obertes a les 20h i l'inici del concert a les 21h.
  • Els preus de les entrades varien des de 12€ en venda anticipada fins a 15€ a la taquilla.
  • També es disposa d'opcions que inclouen sopar i concert per als interessats en una experiència completa.

La comunitat de Músiques Tranquil·les ofereix preus especials per als seus membres, amb entrades a 10€ i opcions de sopar i concert a 17€. Per registrar-se a la comunitat, podeu visitar https://musiquestranquilles.com/registrat/.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive